23 december 2011

Winactie Vivi Clothes

Een hele tijd geleden hadden we al eens een winactie voor jullie geregeld in samenwerking met Vivi Clothes. Dit was een groot succes en dus hebben we samen om nog eens samen te werken. Met andere woorden: jullie maken nu weer kans op een leuke prijs uit de webshop van Vivi Clothes!

Wat is de prijs waar je kans op maakt? Wel, dat is een verrassing. Een verrassing? Jahoor, want de prijs is namelijk een leuk verrassingspakket voor Kerst (bestaande uit vijf producten)!


Wat moet je doen om kans te maken op dit verrassingspakket? Simpel!

*Je moet Vivi Clothes volgen op een social media, dus: Like Vivi Clothes op Facebook, wordt vriend met hen op Hyves of volg hen op Twitter.

EN

*Stuur een mailtje naar fashionologie@live.be met als onderwerp 'Vivi Clothes' en waarin je ons laat weten waar je Vivi Clothes volgt. Verder staat er ook nog zeker je naam, adres en kleding - en schoenmaat in dat mailtje.

Meedoen met deze winactie kan nog tot en met 31/12/2011. De winnaar krijgt het pakketje dus na nieuwjaar aan. Toch leuk om een nieuw jaar te starten met een verrassingspakket?!

Veel succes allemaal!

door: Laura/Svea